Over Rijschool Yellow 🐵

Rijschool Yellow is een verkeersschool in Brabant en Zuid-Holland. We verzorgen rijlessen in de regio's Breda, Etten-Leur, Dordrecht, Hendrik-ido-Ambacht, Zwijndrecht. Je kunt bij Rijschool Yellow terecht voor het halen van je auto- en bromfietsrijbewijs. Wij vergroten jouw mobiliteit en vrijheidsbeleving.

Met ruime ervaring en betrokkenheid in de rijschoolbranche weten we wat de klant wil. Daarom zijn we ontzettend enthousiast om de cursisten vlot, voordelig en gemotiveerd aan het rijbewijs te helpen. Onze missie is het opleiden van veilige verkeersdeelnemers door cursisten een goede voertuigbeheersing en verkeersinzicht aan te leren.

Voordelige tarieven

Wij beseffen heel goed dat een rijbewijs halen een prijzige aangelegenheid kan worden. Wij leiden mensen op volgens onze bewezen effectieve lesmethodes en maken gebruik van de modernste middelen, waardoor kandidaten vlot de rijopleiding kunnen doorlopen en snel slagen voor het praktijkexamen. Wij werken volgens het principe niet goedkoop, wel heel voordelig.

Versnelde trajecten

Liever gisteren op examen gaan dan morgen? Dat kan bij Rijschool Yellow. Wij denken graag met je mee om de rijopleiding niet alleen te versnellen, maar ook te verkorten. Als jij dat wilt, dan helpen wij jou graag met een extra kort traject. Wij zorgen ervoor dat de rijlessen efficiƫnt ingevuld worden, zodat je niet meer lessen rijdt dan nodig is (=voordeel).

Kijk bij spoedopleidingen voor onze versnelde mogelijkheden.

Degelijke lesvoertuigen

Wij rijden uitsluitend met jonge, betrouwbare lesvoertuigen. Daarnaast onderhouden wij alle voertuigen volgens een strak protocol, zodat een goede werking gegarandeerd is. Goed gereedschap is het halve werk. Je hoeft dus nooit bang te zijn voor technische mankementen door veroudering of achterstallig onderhoud.

Vaste instructeurs

Onze rij-instructeurs zijn voorzien van een geldige bevoegdheid om rijles te mogen geven. Ze volgen ieder jaar bijscholingscursussen om hun kennis up to date te houden. Je mag de instructeur altijd vragen om zijn of haar bevoegdheidspas te tonen.

Wij geloven in betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Daarom krijg je bij ons een vaste rij-instructeur. Je mag zelf kiezen met welke instructeur je de beste klik hebt. Jouw vaste instructeur kan je soms aanraden om in overleg met jou een keer bij een andere instructeur van Yellow te rijden. Dit kan goed zijn voor jouw niveau van rijden.

Kennismaken met de instructeurs?

Professionele begeleiding

Rijschool Yellow biedt professionele en persoonlijke begeleiding bij theorie en praktijk. Heb je moeite met leren? Geen probleem, wij helpen je graag om een goede bestuurder te worden!

Wil je dat er rekening gehouden wordt met specifieke zaken of heb je andere persoonlijke wensen? Wij denken graag je met je.

Neem contact met ons op

Eerlijk en open

Vanaf de start van je rijopleiding zijn we betrokken bij jouw leerproces. Wij snappen heel goed dat jij het belangrijk vindt om te weten waar je staat en wat je moet verwachten. Wij zijn vanaf het begin open in onze werkwijze en geven je eerlijke adviezen. Je mag van ons verwachten dat we duidelijk en rechtvaardig zijn.

Vraag gerust eens na bij oud-cursisten hoe ze onze werkwijze ervaren hebben of lees de onafhankelijk reviews op deze onafhankelijke reviewpagina eens na.

Bekijk de reviews

Betrokken

Door onze persoonlijke betrokkenheid bij jouw rijopleiding en onze dynamische opzet, zijn we in staat om jou op een vlotte wijze een volwaardige bezitter van het Nederlands rijbewijs te maken. We sturen onze cursisten zelfverzekerd en besluitvaardig de weg op als goede verkeersdeelnemers.

Rijschool Yellow maakt jouw rijopleiding een uniek, memorabel moment. Kwaliteit staat voorop en we bieden dit graag aan voor een voordelige prijs.

Flexibel

Door de flexibele instelling van het bedrijf kunnen we maatwerk en persoonlijke begeleiding bieden. Het opleidingstraject bij Rijschool Yellow gaat veel verder dan enkel de rijlessen achter het stuur. Wij leiden mensen op volgens effectieve lesmethodes en maken gebruik van de modernste middelen, waardoor kandidaten vlot de rijopleiding kunnen doorlopen en snel slagen voor het praktijkexamen.

Garantiefonds

De garantiefonds van Rijschool Yellow is een extra zekerheid dat jouw rijopleiding aan je verwachtingen zal voldoen. De garantiefonds garandeert zekerheid en betrouwbaarheid.

Kunnen we je helpen? šŸ’¬