Scooter of brommer rijbewijs Breda

Ben je 16 jaar en kun je niet wachten om je brommer rijbewijs te halen? Kom dan naar Rijschool Yellow in Breda. Bij ons leer je vlot en veilig scooter / brommer rijden. Bij Yellow hebben we geen wachtlijsten en kan je met onze spoedcursus in één dag slagen voor je brommerrijbewijs!

Voordelen Yellow
Rijschool Yellow is een betrouwbare rijschool voor je brommer rijbewijs. Onze professionele instructeurs zijn ervaren, enthousiast en geven je alle aandacht en begeleiding die je nodig hebt.

Alhoewel het wettelijk is toegestaan om met vier cursisten te lessen, kiezen wij voor maximaal twee cursisten tegelijkertijd. Je kunt dus ook samen met een vriend of vriendin scooterrijlessen volgen als je wilt.

Theorie
Voordat je op praktijkexamen kunt voor je brommer rijbewijs, moet je slagen voor je theorie-examen. Je kunt bij Rijschool Yellow theorieles in een klas krijgen van een verkeerskundige. Maar je kunt ook kiezen voor zelfstudie met behulp van een online cursus of studieboeken met cd-roms.

Brommer praktijk

De praktijkopleiding voor je brommerrijbewijs kun je op verschillende manieren volgen. Je kunt kiezen uit een dagopleiding, een gesplitste opleiding of een individueel traject op maat.

Bij de dagopleiding volg je de brommerrijlessen op dezelfde dag als het praktijkexamen. In de ochtend leer je de basishandelingen en ga je gezamenlijk met de instructeur de weg op. Iedereen rijdt op een eigen scooter. In de middag vindt het praktijkexamen plaats waarvoor je samen met je instructeur naar het CBR gaat. Tijdens het examen beoordeelt een examinator van het CBR je op je vaardigheden en verkeersinzicht.

Individueel traject
Als bovenstaande mogelijkheden niet bij je passen, kun je bij ons altijd kiezen voor een individueel traject op maat. Dan houden we rekening met jouw wensen en situatie en passen we de opleiding voor het brommerrijbewijs hierop aan.

Kennismaken met brommerrijden

Als je niet zeker weet of brommer rijden iets voor je is, schrijf je dan in voor een uitgebreide proefles. De uitgebreide proefles bieden we je graag tegen een goedkoop tarief aan.

Prijzen en lespakketten
Rijschool Yellow hanteert voordelige lestarieven en lespakketten. Je rijdt op een robuuste, sportieve lesscooter en maakt gratis gebruik van helm, handschoenen en regenkleding.

Contact
Wil jij snel maar ook op een leuke manier je scooterrijbewijs halen? Neem dan vandaag nog contact op met Rijschool Yellow in Breda voor een vrijblijvende proefles! Je kunt natuurlijk ook meteen een standaard rijopleiding boeken.

Nieuwe lesauto’s
Goede prijs
Geen wachtlijsten
Véél geslaagden
Flexibel in planning

Vaste instructeurs

Onze rij-instructeurs zijn voorzien van een geldige bevoegdheid om rijles te mogen geven. Ze volgen ieder jaar bijscholingscursussen om hun kennis up to date te houden. Je mag de instructeur altijd vragen om zijn of haar bevoegdheidspas te tonen.

Wij geloven in betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Daarom krijg je bij ons een vaste rij-instructeur. Je mag zelf kiezen met welke instructeur je de beste klik hebt. Jouw vaste instructeur kan je soms aanraden om in overleg met jou een keer bij een andere instructeur van Yellow te rijden. Dit kan goed zijn voor jouw niveau van rijden. Kennismaken met de instructeurs?

Begeleiding

Rijschool Yellow biedt professionele en persoonlijke begeleiding bij theorie en praktijk. Heb je moeite met leren? Geen probleem, wij helpen je graag om een goede bestuurder te worden!

Wil je dat er rekening gehouden wordt met specifieke zaken of heb je andere persoonlijke wensen? Wij denken graag je met je.

Eerlijk en open

Vanaf de start van je rijopleiding zijn we betrokken bij jouw leerproces. Wij snappen heel goed dat jij het belangrijk vindt om te weten waar je staat en wat je moet verwachten. Wij zijn vanaf het begin open in onze werkwijze en geven je eerlijke adviezen. Je mag van ons verwachten dat we duidelijk en rechtvaardig zijn.

Vraag gerust eens na bij oud-cursisten hoe ze onze werkwijze ervaren hebben of lees de onafhankelijk reviews op deze onafhankelijke reviewpagina eens na.

Kunnen we je helpen? 💬