Spoedcursus bij Rijschool Yellow

Kan je niet langer wachten en wil je snel je rijbewijs halen? Dan kan je bij Rijschool Yellow terecht voor een spoedcursus waarbij het autorijbewijs snel gehaald kan worden.

De intensieve spoedcursus rijbewijs duurt 2 tot 6 weken waarin je alle aspecten van het autorijden aangeleerd wordt. Ideaal dus als je snel je autorijbewijs wilt halen. Om aan de spoedcursus deel te nemen, dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat of dien je deze aan het begin van de spoedcursus te behalen. Bij Rijschool Yellow kan je een theorie-opleiding volgen door het volgen van de online of klassikale cursus.

Spoedcursus autorijden

Hoe kan je het rijbewijs halen met een spoedcursus? ⏩

Voorafgaand aan de spoedcursus autorijbewijs plannen we een intake bij Rijschool Yellow. Onze rij-instructeurs bepalen tijdens de intake of je geschikt bent voor het volgen van de spoedcursus. Er wordt na afloop een korte beoordeling van je behendigheid, verkeersinzicht en mentaliteit met betrekking tot het autorijden besproken, die zal worden gevolgd door een persoonlijk advies. Het is in onderling overleg mogelijk om de duur van de spoedcursus te verruimen of misschien zelfs te verkorten.

Spoedcursus

  • 40 lessen
  • CBR Praktijk-examen

Bekijk uitgebreide beschrijving

€ 2499,-

Inschrijven
Kunnen we je helpen? 💬