fbpx

Haal je rijbewijs met de rijlessen van Rijschool Yellow

Wil jij je autorijbewijs halen en ben je op zoek naar een rijschool voor autorijlessen? Onze ervaren instructeurs helpen je graag op weg met leuke en leerzame rijlessen. We zorgen dat je binnen no-time slaagt voor het theorie-examen en het praktijkexamen bij het CBR.

Just start with the essentials 🔥

Met de EssentialsPack krijg je de beste prijs voor de basis die je nodig hebt om je theorie of praktijk te kunnen halen. Bij ons hoef je dus niet te kiezen uit verschillende onduidelijke pakketten maar gaan we gewoon snel aan de slag en kijken we later, als er een beter beeld is van je voortgang, naar de aanvulling.

Theorie EssentialsPack

  • Online theorieleerset
  • Klassikale theorieles
  • CBR Theorie-examen

Bekijk uitgebreide beschrijving

Praktijk EssentialsPack

  • Kick-off-les van 90 minuten
  • 9 rijlessen van 60 minuten
  • CBR Tussentijdse toets
  • CBR Praktijkexamen

Bekijk uitgebreide beschrijving

Why not give it your BestShot? 🎯

Met onze BestShot uitbreidingen ben jij beter voorbereid, heb je een grotere kans van slagen en ben je ook nog eens goedkoper uit: een herexamen is immers duurder.

Aanvullende lessen

Let op! Bij sommige rijscholen duurt een les 50 minuten, bij ons gewoon een vol uur! Een les van 50 minuten zou bij ons omgerekend €40,67 hebben gekost.

  • Per les van 60 min

BestShot Theorie

  • Privé theorieles van 120 min

BestShot Praktijk

Stedendrit naar Rotterdam met intensieve snelwegtraining

Bekijk uitgebreide beschrijving

Je autorijbewijs halen - Goed om te weten

Betalingsmogelijkheden 💰

Je rijlessen betaal je gemakkelijk en veilig via iDeal. Je kan er ook voor kiezen om het bedrag zelf over te maken op onze bankrekening. Contant betalen of pinnen kan op ons kantoor. Als je ervoor kiest om je rijopleiding in delen te betalen zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

Aantal lessen 📈

Hoeveel rijlessen je nodig gaat hebben is op voorhand moeilijk in te schatten omdat dit per persoon enorm kan verschillen. Wij beseffen ons goed dat je wel graag wilt weten waar je aan toe bent als je met de rij-opleiding begint. Daarom raden we je aan om je aan te melden voor onze volwaardige proefles. Aan de hand van deze rijles kan de rij-instructeur al een indicatie geven van het aantal benodigde rijlessen.

Rijlessen in de regio 🗺️

Rijschool Yellow biedt kwalitatieve rijopleidingen aan in de regio's West-Brabant en Zuid-Holland Zuid:

AlblasserdamBavelBergen op ZoomBredaDongenDordrechtEtten-LeurHalderbergeHendrik-Ido-AmbachtMoerdijkOosterhoutPapendrechtPrinsenbeekRidderkerkRoosendaalRucphenSteenbergenTeteringenTerheijdenUlvenhoutWoensdrechtZevenbergenZundert en Zwijndrecht.

Wat vinden onze cursisten van de rijopleiding voor het autorijbewijs

9.3
Service
Deskundigheid
Prijs/kwaliteit
100% van onze cursisten beveelt Rijschool Yellow aan!Gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 12 maandenBekijk alle 755 beoordelingen op KlantenVertellen logo
Splinter uit Breda
Bram bedankt, Kees bedankt. Ik ga de rijlessen ergens missen. Geslaagd in drie weken d.m.v. spoedcursus op maat. Hielden rekening met mijn stage en tegelijkertijd wel in no-time mijn rijbewijs. Sneller klaar dan bij de concurrent.
Splinter uit Breda
  • We willen onze website graag verbeteren door meer informatie toe te voegen. Welke vragen heb jij nog waar je geen antwoord op kan vinden? Welke informatie zou jij toegevoegd willen zien?